Mirë se erdhët në Opentel

Duke operuar me teknologjinë më të fundit Fiber, ne ofrojmë internet të shpejtë për shtëpinë apo biznesin tuaj.

Na kontakto

Pakot

Pakot më të kërkuara.

Familjare Bazë

Internet

9.99€

në muaj

ose

99.99€

në vit

Perfitoni 2 muaj falas dhe paisjen Wifi 6 AX me mbulueshmeri të hapesires tuaj

Internet deri në 200Mbps

Pa Limit

WIFI 5 AC

Kontrate 12 Mujore

Teknologji e fundit ( Fiber Optik )

Së shpejti edhe me shërbim të kanaleve Televizive.

Abonohu

Familjare

Internet

11.99€

në muaj

ose

119.99€

në vit

Perfitoni 2 muaj falas dhe paisjen Wifi 6 AX me mbulueshmeri të hapesires tuaj

Internet deri në 300Mbps

Pa Limit

WIFI 5 AC

Kontrate 12 Mujore

Teknologji e fundit ( Fiber Optik )

Së shpejti edhe me shërbim të kanaleve Televizive.

Abonohu

Phone: +383 49 70 99 00

Përjeto shpejtësinë më të mirë të internetit me Opentel!

Na kontakto

Shërbimet

Çka ofrojmë

Internet

Me cilesinë e shërbimeve të Internetit nga OPENTEL, ju do keni mundësi të qasjes në çdo shërbim me cilësine maksimale. OPENTEL ju shërben me rrugën më të shkurtër në çdo shërbim që ju aksesoni. OPENTEL nuk përmban FILTER në shërbime të Internetit.

Instalim

OPENTEL ju shërben me paisje të gjeneratës së fundit WIFI6, e cila mundëson mbulim të siperfaqes ku ju sherbeheni me Internet. Me këto paisje ju do të merrni shërbime CILËSORE, OPENTEL garanton për shpejtësine e cila është e firmosur në Kontratë. Instalimet për klientët familjar jane FREE nga OPENTEL.

Kujdesi

OPENTEL njërën nga departamentet më sensitive që ka në trungun e tij është KUJDESI NDAJ KLIENTIT. OPENTEL mund të kontaktoni nga nr Telefonit po ashtu edhe në Whatsapp. OPENTEL ju shërben 12/7 çdo ditë të javës.

Zgjidhja më e mirë për ty

Bashkohuni me ne dhe përjetoni cilësinë maksimale të shërbimeve tona. Cilësia është zgjidhja më e mirë për ty. Me opentel nuk do keni barriera dhe vështiëesi. Mjafton vetëm të na besoni.

Na kontaktoni

Ku mund të na gjeni

Prizren, Kosova

Phone: +383 49 70 99 00