Zgjedh pakon ideale

Duke operuar me teknologjinë më të fundit Fiber, ne ofrojmë internet të shpejtë për shtëpinë apo biznesin tuaj.

Na kontakto

Pakot

Pakot më të kërkuara.

Familjare Bazë

Internet

9.99€

në muaj

ose

99.99€

në vit

Perfitoni 2 muaj falas dhe paisjen Wifi 6 AX me mbulueshmeri të hapesires tuaj

Internet deri në 200Mbps

Pa Limit

WIFI 5 AC

Kontrate 12 Mujore

Teknologji e fundit ( Fiber Optik )

Së shpejti edhe me shërbim të kanaleve Televizive.

Abonohu

Familjare

Internet

11.99€

në muaj

ose

119.99€

në vit

Perfitoni 2 muaj falas dhe paisjen Wifi 6 AX me mbulueshmeri të hapesires tuaj

Internet deri në 300Mbps

Pa Limit

WIFI 5 AC

Kontrate 12 Mujore

Teknologji e fundit ( Fiber Optik )

Së shpejti edhe me shërbim të kanaleve Televizive.

Abonohu